Gordijnen

Gordijnen in Ridderkerk hebben veel invloed op de sfeer en uitstraling van een interieur. Het is daarom belangrijk dat u de juiste gordijnen kiest. Dat klinkt makkelijk, maar dat is het niet. U kunt namelijk kiezen tussen veel verschillende kleuren, materialen en stijlen.

Gordijnen in Ridderkerk : niet alleen voor de sier

Het is natuurlijk wel belangrijk dat u gordijnen kiest die bij uw stijl en wensen passen. Bij Stolk Kleur & Sfeer kunt u kiezen uit een ruim aanbod aan gordijnen van verschillende materialen, in verschillende stijlen en in verschillende kleuren. De gordijnen benadrukken uw persoonlijke stijl in uw huis. De juiste gordijnen in Ridderkerk zorgen er dus voor dat uw persoonlijke stijl goed tot recht komt! Gordijnen in Ridderkerk zijn niet alleen mooi, ze hebben ook nog een aantal andere functies. Zo zijn gordijnen geluiddempend, bevorderen ze uw privacy en bovendien bespaart u op energiekosten, omdat gordijnen tocht en vocht tegenhouden. Afhankelijk van de soort gordijnen houdt het ook het licht tegen, waardoor u beter kan slapen. Het hebben van gordijnen in Ridderkerk heeft dus zeker een aantal voordelen! Gordijnen  laten een ruimte altijd kleiner lijken. Wilt u gordijnen in een kleine ruimte? Ga dan voor lange, effen gordijnen: hierdoor lijkt de ruimte iets groter. Informeer naar de ruimtelijke effecten die bepaalde gordijnen op uw ruimte zullen hebben. Wij beantwoorden met plezier al uw vragen!

Gordijnen in Ridderkerk of vitrages?

Gordijnen kunnen als lichtfilter of lichtblokkade werken. Vitrages laten bijvoorbeeld een gedeelte van het daglicht door. Voor gordijnen geldt dat het aan de stof ligt hoeveel licht de gordijnen doorlaten. Bent u benieuwd naar welke stof aan uw wensen voldoet? Kom bij ons langs en wij helpen u met al uw vragen!

Meer informatie over gordijnen in Ridderkerk  of vragen?

Wilt u meer informatie over gordijnen in Ridderkerk  of heeft u vragen over gordijnen? Neem dan contact met ons op en stuur ongordijn2s een e-mail naar info@stolkkleurensfeer.nl  of bel naar 078-6812681. U kunt natuurlijk ook bij ons langskomen. Wij zijn te vinden aan Brederodehof 68-69 in Hendrik-Ido-Ambacht.