Horren & hordeuren

Het Luxaflex horren programma.

Wij bieden voor bijna iedere deur, raam of schuifpui de perfecte oplossing. Met Luxaflex maatwerk horren en hordeuren hebben wij nu ook kunststof ramen en deuren. Wij meten en geven advies thuis in de buurt van Henkdrik Ido Ambacht en plaatsen deze gratis net zoals we dat ook doen bij alle binnen zonwering. Leverbare standaard kleuren voor alle horren en hordeuren zijn: wit, crème-wit, antraciet en aluminium. Overige kleuren zijn te bestellen tegen meerprijs. Ook hele grote maten zijn geen probleem. Zelden worden nog wel eens schuivende horren toegepast.

Plissé hordeur en oprolbare hordeur.

De meest populaire hordeur is de plissé hordeur. Luxaflex levert sinds 2014 de Designa plissé hordeur, een geruisloze hordeur met een fraai uiterlijk, leverbaar met grijs en zwart gaas. De oprolbare hordeur is niet meer zo populair, maar is toch wel functioneel. Ook is nog steeds de scharnierende hordeur leverbaar. Een oerdegelijke hordeur! Natuurlijk ook buiten te plaatsen.

Oprolbare en uitneembare horren.

Luxaflex levert meerdere types oprolbare en uitneembare en scharnierende horren voor zowel binnen als buitenplaatsing en biedt een passende oplossing voor kunststof kiep/kantelramen.

Meten en plaatsen.

Een welgemeend advies: laat het meten en plaatsen aan ons over, wij doen dat immers gratis! Wij geven advies ter plekke, wij zijn tenslotte de Select Dealer van Luxaflex.