Horren

Heeft u ook zo’n hekel aan ongedierte in uw huis, maar wilt u wel frisse lucht en licht in uw huis? Wij begrijpen dit. Daarom bieden wij een groot assortiment aan horren in Papendrecht om u op die manier te helpen met ongedierte buiten de deur te houden.

Horren in Papendrecht  in verschillende soorten en maten

Het is natuurlijk wel belangrijk dat u een hor kiest die bij uw stijl en wensen past. Bij Stolk Kleur & Sfeer kunt u kiezen uit een ruim aanbod aan horren in Papendrecht van verschillende materialen, in verschillende stijlen en in verschillende kleuren. Horren hoeven dus niet alleen functioneel te zijn, ze zijn ook een waardevolle toevoeging aan uw huis en interieur, waardoor uw persoonlijke stijl nog beter uit de verf komt. Horren kunnen zowel in uw deur als in uw raam en passen naadloos in uw interieur. Hierdoor bent u verzekerd van een huis zonder ongedierte en andere dergelijke ongewenste dingen en bovendien ziet het er mooi uit! Wat wilt u nog meer? Er zijn veel verschillende soorten horren in Papendrecht . Ons assortiment bestaat onder andere uit dubbele hordeuren, hor schuifdeuren en schuine dorpels. Dubbele hordeuren kunt u open slaan, schuifdeuren schuift u open en komen meestal het vaakst voor. Schuine dorpels zijn ideaal voor het overbruggen van niveauverschillen tussen ruimtes. Bent u geïnteresseerd in een van deze producten of wilt u meer weten, neem dan contact met ons op of kom bij ons langs!

Meer informatie over horren in Papendrecht of heeft u nog vragen?Scharnierend

Wilt u meer informatie over horren in Papendrecht of heeft u vragen over horren? Neem dan contact met ons op en stuur ons een e-mail naar info@stolkkleurensfeer.nl  of bel naar 078-6812681. U kunt natuurlijk ook bij ons langskomen. Wij zijn te vinden aan Brederodehof 68-69 in Hendrik-Ido-Ambacht.