Markiezen

De markies is weer ontzettend populair en geeft meerwaarde aan je woning. Ze uitgevoerd worden in hardhout of met een onderhoudsarm aluminium frame. Bekleed met een prachtig streepdessin heeft u de ideale zonwering aan huis. Het voordeel van een markies is dat de zijkanten gesloten zijn zodat u geen last heeft van zijzon. Markiezen kunnen in 3 modellen worden geleverd, standaard, pet- en klapmodel. De kap en zijschotten zijn standaard gebroken wit. De bediening van een markies gaat via een koord boven- of onderlangs maar kan ook met een motor.

Aluminium markiezen

Er zijn goede redenen om voor markiezen te kiezen. Omdat de zijkanten gesloten zijn is er een grote mate van effectiviteit in het weren van de zon en het creëren van een aangenaam binnenklimaat. De aluminium markies combineert dat karaktervolle met moderne materialen en is daarmee uiterst onderhoudsvriendelijk. De markiezen kunnen in 3 modellen worden geleverd, standaard, pet- en klapmodel. Een markies bestaat uit een aluminium frame en een hardhouten of aluminium kap. De corrosievrije aluminium profielen worden gemoffeld in bijvoorbeeld crème wit of wit terwijl hout tweemaal wordt behandeld in gelijke kleur.

Bediening

De standaard bediening van een markies gaat via een koord boven- of onderlangs, maar het kan ook middels een motor. Zeker bij markiezen met grotere afmetingen biedt een motor veel comfort. U kunt de markies dan door middel van een binnenhuis geinstalleerde schakelaar eenvoudig openen en sluiten. Ook is het mogelijk uw scherm via een afstandsbediening of volledig geautomatiseerd te besturen.

De doekkeuze is bijna onbeperkt . Streep, motief, kleur, u kunt alle kanten op. Bekijk dus zeker als die mogelijkheden, uit de Tibelly collectie. Maar voor uw gemak hebben wij een top 15 attractieve doekdessins samengesteld. De toegepaste zonweringdoeken onderscheiden zich door:

  • hoge weersbestendigheid (rot- en schimmelvrij door bacteriële behandeling)
  • hoge mate van lichtechtheid (UV-bestendig, daardoor kleurecht)
  • hoge waterdichtheid (waterafstotend)
  • vet- en vuil afstotend

Garantie

Weet wat u koopt! Niet alleen het oog wil wat, u wilt ook de grootste mate van zekerheid. U krijgt 3 jaar garantie op fabricage/ of constructiefouten en op alle bedieningen. De garantie omvat de volledige vervanging van materialen en onderdelen.Al onze buitenzonwering wordt geplaatst door een gecertificeerd bedrijf.