Marmoleum

Bent u toe aan een nieuwe vloer? En dan het liefst een vloer die wel tegen een stootje kan? Kies dan voor marmoleum in Alblasserdam ! Bij Stolk Kleur & Sfeer bent u verzekerd van de beste kwaliteit voor de beste prijs.

De voordelen van marmoleum

Marmoleum is gemaakt van natuurmaterialen en past dus goed bij andere meubels gemaakt van natuurmateriaal. Marmoleum bestaat uit lijnolie, hars, jute, kalksteen en houtmeel. Het materiaal kan tegen een stootje en is daarom erg duurzaam: het gaat lang mee. Dit zijn nog maar een aantal van de voordelen van marmoleum. Er zitten natuurlijk nog veel meer voordelen aan marmoleum in Alblasserdam , denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Door het houtmeel en kalksteen blijft er geen vuil plakken aan de vloer;
  • Uw marmoleumvloer is makkelijk stofvrij te maken door simpelweg te dweilen of te stofzuigen;
  • Marmoleum werkt geluidsisolerend;
  • Het materiaal is zeer slijtvast, bovendien komen er niet snel krassen op;
  • Het materiaal is milieuvriendelijk;
  • Een marmoleumvloer is erg hygiënisch.

Marmoleum in Alblasserdam dat bij u en uw interieur past

Marmoleum in Alblasserdam is verkrijgbaar in ontzettend veel verschillende kleuren en tinten, waardoor het marmoleum in vrijwel elk huis en in elke kamer past. De vloer is namelijk erg belangrijk voor de uitstraling van uw interieur. De juiste marmoleumvloer zorgt ervoor dat uw persoonlijke stijl nog beter benadrukt wordt. Het is daarom belangrijk om te kiezen voor de juiste kleur. Heeft u hulp nodig met kiezen? Wij helpen u graag met het kiezen van de kleur voor uw marmoleumvloer. Neem contact met ons op of kom bij ons langs en wij zullen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Meer informatie over marmoleum in Alblasserdam of heeft u nog vragen?vinylmarmoleum

Wilt u meer informatie over marmoleum in Alblasserdam of heeft u vragen over marmoleum? Neem dan contact met ons op en stuur ons een e-mail naar info@stolkkleurensfeer.nl  of bel naar 078-6812681. U kunt natuurlijk ook bij ons langskomen. Wij zijn te vinden aan Brederodehof 68-69 in Hendrik-Ido-Ambacht.