Paneelgordijnen

Onze collectie paneelgordijnen zit boordevol prachtige stoffen en decoratieve dessins. Je kan het paneelgordijn zelf samenstellen door verschillende stoffen met elkaar te combineren. Zo vindt je zeker een paneelgordijn dat helemaal bij uw smaak past.

Met keuze uit enkele producenten bevat deze paneelgordijnencollectie een uitgebreid en gevarieerd stoffenaanbod. Kijk eens naar de mooie basic uni- en structuurstoffen, dessinstoffen of transparante stoffen.

Paneelgordijnen zijn mooi voor schuifpuien en grote raampartijen. Ook kan je ze als scheidingswand gebruiken en op die manier één ruimte opdelen in twee. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk je garderobe af te schermen van de hal of het kinderbed af te schermen van de speelruimte. Daarnaast zijn paneelgordijnen ideaal te gebruiken om een rommelige kastenwand uit het zicht te laten verdwijnen.

Voor het optimaal afstemmen van het paneelgordijn op uw interieur, kunt u kiezen voor verschillende panelen in één paneelgordijn. Zo heeft u altijd een uniek en door jezelf samengesteld paneelgordijn.