Plissé’s

Plissé’s zijn toepasbaar voor vrijwel elk raam. Naast functioneel zijn ze erg sfeervol. U heeft de keuze uit een uitgebreide stoffencollectie met veel kleuren en soorten.Wij werken samen met diverse producenten.

Het gevarieerde aanbod bevat moderne uni kleuren en eigentijdse dessinstoffen. De lichtinval wordt bepaald door de transparantie van de stof. Er zijn diverse transparanties. De lichtdoorlatende stoffen laten nog wel licht door, maar zijn zichtdicht. Voor nagenoeg 100% verduistering kunt u kiezen voor de verduisteringsstoffen. Ideaal voor gebruik in bijvoorbeeld serres zijn de parelmoergecoate en gemetalliseerde en eventueel geplastificeerde stoffen. Zij zorgen voor extra zon- en warmtewering. Een bekend merk is Verosol, waarvan wij een geselecteerd dealer van zijn in Hendrik Ido Ambacht .Verosol levert onder andere hoogwaardige zonwerende stoffen voor plissé’s, paneelgordijnen, rolgordijnen en lamellen.

Duette

Een duette is een plisségordijn met een honingraatstructuur. Hierdoor zijn de koorden van het gordijn niet meer zichtbaar en isoleert het dupliplissé goed. Door de stabiliteit van het dupliplissé is het zeer geschikt voor grote ramen. De stoffen zijn leverbaar in actuele uni kleuren in lichtdoorlatende en verduisterende kwaliteiten. Luxaflex, waarvan wij de select-dealer zijn in Hendrik Ido Ambacht, levert deze onder de naam Duette Fixe shades.

Dubbelplissé’s

Een dubbelplissé is een plisségordijn met 2 verschillende stoffen, dat kunnen verschillende kleuren, maar ook verschillende soorten stof zijn.
Overdag kan je dan bijvoorbeeld een transparante stof gebruiken en ’s avonds een dichte stof. Alle profielkleuren worden bij alle soorten plissé’s aangepast.