Rolluiken

Rolluiken, zijn een ideale combinatie van zonwering en beveiliging. Rolluiken winnen in Nederland snel terrein. Daar zijn goede redenen voor. Een rolluik biedt veiligheid (inbraakpreventie), warmte- en koudewering, geluidsisolatie en energiebesparing. De aluminium profielen en lamellen worden gemoffeld in maar liefst 10 standaard kleuren. Rolluiken van bijvoorbeeld Multilux zijn voorzien van sterke dubbelwandige aluminium lamellen die gevuld zijn met polyurethaanschuim. Dat maakt ze steviger en verhoogt de isolatie, zowel qua warmte als qua geluid. De lamellen zijn 40mm hoog. De toegepaste lamellen onderscheiden zich ook door een hoge krasvastheid en een hoog pantsergewicht. Bij rolluiken met grote afmetingen bieden rolluiken, ideale combinatie van zonwering en beveiliging

De lamellen

De rolluiken van Multilux zijn voorzien van sterke dubbelwandige aluminium lamellen die gevuld zijn met polyurethaanschuim. Dat maakt ze steviger en verhoogt de isolatie, zowel qua warmte als qua geluid. De lamellen zijn 40mm hoog. De toegepaste lamellen onderscheiden zich door:

  • dubbelwandig aluminium gerolvormd
  • gevuld met polyurethaanschuim
  • hoge krasvastheid

Multilux rolluiken worden in 4 kastmaten geleverd afhankelijk van de breedte en hoogte van uw rolluik,maar ook met een ronde kap.Het totale rolluikoppervlakte mag maximaal 7,5 m2 bedragen.

De kleuren

Maar liefst 10 standaard kleuren maken het rolluik extra aantrekkelijk. En wat denkt je van een kleurcombinatie van kast met geleiders en het lamellenpakket?

Bediening

Handmatige bediening kan door middel van een oogwindwerk met slingerstang of een bandopwinder. Zeker bij rolluiken met grotere afmetingen biedt een motor veel comfort. Je kan het rolluik dan door middel van een binnenhuis geinstalleerde schakelaar eenvoudig openen en sluiten. Ook is het mogelijk je rolluik via een afstandsbediening of volledig geautomatiseerd te besturen.

Garantie

Weet wat u koopt! Niet alleen het oog wil wat, u wilt ook de grootste mate van zekerheid. Geen probleem met Multilux. U krijgt 3 jaar garantie op fabricage of constructiefouten en op alle bedieningen. De garantie omvat de volledige vervanging van materialen en onderdelen.