Terras schermen

Met dit type scherm creëert u een schaduwrijk terras. Het is vrij doorloopbaar (openslaande deuren!) en geeft daardoor koelte en comfort, waardoor u ‘s zomers lekker buiten kunt vertoeven. Doordat de meeste terrasschermen breed zijn worden deze standaard met motor en afstandbediening geleverd. U kunt kiezen uit de zonneschermdoeken van Tibelly, Swela en Dickson. Het profiel is RAL 9001 crème wit, antraciet of technisch zilver naar keuze. Er zijn meerdere typen leverbaar. Een uitvalscherm kiest u in een situatie waar doorloop niet belangrijk is, bijvoorbeeld bij de voortuin. Een uitvalscherm heeft vaste armen en is vaak niet zo breed. Als je uitgebreide informatie wilt kom dan naar de winkel! Alle RAL kleuren zijn mogelijk!

Wij hebben onder andere de volgende terras schermen in het assortiment:

  • Cassette en semi cassetteschermen
  • Schermen met speciale balkonmontage
  • Breedtes van 1,5 mtr. tot 12 mtr. zonder doekonderbreking
  • Diverse variaties op standaard schermen

Bediening

Voor alle terrasschermen heeft u de keuze uit handmatige bediening (oog met slingerstang) of gemotoriseerd met of zonder afstandbediening. Zeker bij schermen met grotere afmetingen biedt een motor veel comfort. U kunt het scherm dan door middel van een binnenhuis geinstalleerde schakelaar eenvoudig openen en sluiten of natuurlijk met de afstandbediening.

Het doek

De doekkeuze is bijna onbeperkt . Streep, motief, kleur, het alle kanten op. Bekijk dus zeker als die mogelijkheden, uit de Tibelly collectie. Maar voor uw gemak hebben wij een top 15 attractieve doekdessins samengesteld. De toegepaste zonweringdoeken onderscheiden zich door:

  • hoge weersbestendigheid (rot- en schimmelvrij door bacteriële behandeling)
  • hoge mate van lichtechtheid (UV-bestendig, daardoor kleurecht)
  • hoge waterdichtheid (waterafstotend)
  • vet- en vuil afstotend

Garantie

Weet wat u koopt! Niet alleen het oog wil wat, je wilt ook de grootste mate van zekerheid. Je krijgt 3 jaar garantie op fabricage/ of constructiefouten en op alle bedieningen. De garantie omvat de volledige vervanging van materialen en onderdelen.