Uitvalschermen

Dit type zonwering is zeer geschikt in een winderige omgeving vanwege de wind vaste armen. Door de variabele uitvalhoek en de veelvoud aan arm-constructies kan het scherm eenvoudig aan elke specifieke situatie worden aangepast. Waar geen extravagante eisen worden gesteld is dit scherm op z’n plaats. Eenvoudige vormgeving en prima kwaliteit. Dit type zonwering biedt een uitstekende warmtewering met tegelijkertijd een een vrij uitzicht naar buiten. In gesloten toestand beschermt de cassette het doek tegen weersinvloeden. Ze worden toegepast waar men de buitenwereld niet geheel af wil sluiten en de huiselijke sfeer wil bewaren. Bovenal is dit type zonwering een degelijke en functionele zonwering. Let op! Er is geen vrije doorloop mogelijk, dus alleen toepassen op de 1e etage of boven de voortuin. Ook zijn er meerdere bedieningsvormen mogelijk. Vraag hiernaar in de winkel.

Het doek

De doekkeuze is bijna onbeperkt . Streep, motief, kleur, u kunt alle kanten op. Bekijk dus zeker als die mogelijkheden, uit de Tibelly collectie. Maar voor uw gemak hebben wij een top 15 attractieve doekdessins samengesteld. De toegepaste zonwering doeken onderscheiden zich door:

  • hoge weersbestendigheid (rot- en schimmelvrij door bacteriële behandeling)
  • hoge mate van lichtechtheid (UV-bestendig, daardoor kleurecht)
  • hoge waterdichtheid (waterafstotend)
  • vet- en vuil afstotend

Garantie

Weet wat u koopt! Niet alleen het oog wil wat, u wilt ook de grootste mate van zekerheid. U krijgt 3 jaar garantie op fabricage of constructiefouten en op alle bedieningen. De garantie omvat de volledige vervanging van materialen en onderdelen.