Verosol Plissé

Op zoek naar zonwering voor een goede prijs, terwijl de kwaliteit wel aan de strengste eisen voldoet? Zoek niet verder! Verosol Plissé in Papendrecht  is de ideale oplossing. De producten zien er mooi en modern uit, maar zijn ook erg functioneel.

Verosol Plissé in Papendrecht : modern en functioneel

Verosol Plissé in Papendrecht  is een product dat staat voor een perfecte combinatie van functionaliteit en prachtige vormgeving. Dankzij een dun aluminiumlaagje aan de buitenzijde van de plisséstof biedt de Verosol Plissé optimale zonwerende eigenschappen en bovendien werkt het warmte-isolerend. In de zomer blijft de warmte dus buiten door dit laagje, wat erg handig is als u moeite heeft met slapen met warmte. In de winter werkt dit aluminiumlaagje andersom. De Verosol Plissé in Papendrecht  behoudt dan juist de warmte, waardoor uw woning lekker warm is en u bovendien energie bespaart. Wat wilt u nog meer?

Keuzes genoeg

Verosol Plisségordijnen zijn geschikt voor ieder interieur. Er zijn verschillende soorten Plisségordijnen:

  • Standaard plisségordijnen
  • Twin plisségordijnen
  • Vario plisségordijnen
  • Serre plisségordijnen
  • Specials plisségordijnendakraam-producten

Bovendien worden de gordijnen in verschillende kleuren aangeboden en kunt u zelfs kiezen tussen twee transpiranties: transpirant en semi-transpirant. Er zijn dus veel verschillende combinaties mogelijk. Welke combinatie past bij u, uw wensen en uw woning? Wij begrijpen dat zo’n groot aanbod de keuze moeilijk maakt. Daarom kunt u bij ons altijd terecht voor deskundig advies op maat. Zo komen wij er, samen met u, achter welk Verosol Plisségordijn het beste bij u past. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op en wij zullen kijken wat we voor u kunnen betekenen!

Meer informatie over Verosol Plissé in Papendrecht  of heeft u nog vragen?

Wilt u meer informatie over Verosol Plissé in Papendrecht  of heeft u vragen over Verosol Plissé? Neem dan contact met ons op en stuur ons een e-mail naar info@stolkkleurensfeer.nl  of bel naar 078-6812681. U kunt natuurlijk ook bij ons langskomen. Wij zijn te vinden aan Brederodehof 68-69 in Hendrik-Ido-Ambacht.