Vinyl

Bent u op zoek naar een vloersoort die makkelijk schoon te maken is en bovendien erg duurzaam? Dan is vinyl vloerbedekking iets voor u! Vinyl vloerbedekking wordt gemaakt van kunststof en wordt ook wel aangeduid als pvc-vloer.

Voordelen van vinyl vloerbedekking

Een vinyl vloer is niet alleen trendy en mooi. Er zitten nog veel meer voordelen aan een vinyl vloer.

  • Een vinyl vloer is zeer budgetvriendelijk;
  • Een vinyl vloer is onderhoudsvriendelijk en olie- en vetafstotend;
  • Een vinyl vloer kan voorzien worden van een antisliplaag;
  • Een vinyl vloer heeft een geluiddempend effect en voelt warm aan;
  • De vloer kan overal geplaatst worden en door de vele mogelijkheden aan kleuren en patronen past het in iedere woning.

Twijfel dus niet langer en kies voor vinyl vloerbedekking! Bent u er toch nog niet helemaal uit? Kom dan bij ons langs en wij zullen u helpen beslissen.

Vinyl in Barendrecht : een ware toevoeging aan uw interieur

Vloerbekleding kiezen is altijd een lastige keuze, maar als u op zoek bent naar een decoratieve en duurzame vloer, eindigt uw zoektocht hier! Vinyl in Barendrecht geeft de ruimte een mooie, moderne en strakke uitstraling en is zeer sterk en slijtvast. Afhankelijk van de ruimte waarin het gelegd wordt, is vinyl in verschillende diktes en kwaliteiten verkrijgbaar. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan vinyl vloeren. Bent u geïnteresseerd in onze vloeren en wilt u een kijkje nemen naar detapijt-1 kleuren en patronen die wij hebben? Kom dan eens bij ons langs! Wij hebben voor ieder wel wat wils.

Meer informatie over vinyl in Barendrecht  of heeft u nog vragen?

Wilt u meer informatie over vinyl in Barendrecht  of heeft u vragen over vinyl? Neem dan contact met ons op en stuur ons een e-mail naar info@stolkkleurensfeer.nl  of bel naar 078-6812681. U kunt natuurlijk ook bij ons langskomen. Wij zijn te vinden aan Brederodehof 68-69 in Hendrik-Ido-Ambacht.