Vitrage

Vitrages zijn onmisbaar in elk huis. Vitrages geven niet alleen veel sfeer aan uw woonkamer, slaapkamer of keuken, maar vitrage zorgt ook voor een beetje privacy. Met vitrage in Alblasserdam  zorgt u ervoor dat mensen niet meer naar binnen kunnen gluren. Vitrages laten echter wel wat licht door, maar dit is makkelijk op te lossen door ’s avonds mooi overgordijnen op te hangen om de duisternis buiten te houden.

Voor sfeervolle privacy in uw woning

Vitrages zijn er in veel verschillende soorten, maten en stijlen. Hoe breed wilt u uw vitrages? Welke kleur? Welk patroon? Dit zijn allerlei vragen die u uzelf kunt stellen tijdens uw zoektocht naar de perfecte vitrages. In onze winkel in Hendrik Ido Ambacht kunt u onze uitgebreide collectie vitrages bewonderen. Er zijn veel mogelijkheden, zoals een vitrage in Alblasserdam  met een vlinderplooi of een vitrage met ingeslagen ringen. Elke combinatie is mogelijk, dus er is voor ieder wel wat wils! Informeer naar de mogelijkheden of kom langs.

Vinyl: een ware toevoeging aan uw interieur

Als u uw keuze heeft gemaakt, zorgen wij er bij Stolk Kleur & Sfeer voor dat de vitrages vakkundig worden geconfectioneerd in ons atelier. Bij Stolk Kleur & Sfeer bent u verzekerd van kwaliteit. Wij verkopen dan ook alleen stoffen van stoffenleveranciers wiens stoffen voldoen aan de strengste kwaliteitseisen:

  • Holland Haag
  • Toppoint
  • Egger
  • Vriesco
  • ByTzum
  • Eijffinger
  • Silvester en Lifestyle

Zo bent u dus altijd verzekerd van de beste kwaliteit voor de laagste prijs! Geïnteresseerd? Kom eens bij ons langs in onze winkel in Hendrik-Ido-Ambacht.

Meer informatie over vitrage in Alblasserdam  of heeft u nog vragen?

Wilt u meer informatie over vitrage in Alblasserdam  of heeft u vragen over vitrage? Neem dan contact met ons op en stuur ons een e-mail naar info@stolkkleurensfeer.nl  of bel naar 078-6812681. U kunt natuurlijk ook bij ons langskomen. Wij zijn te vinden aan Brederodehof 68-69 in Hendrik-Ido-Ambacht.vitrage