Woningwoningstoffeerder

Bent u op zoek naar een goede woningstoffeerder in Barendrecht  om uw klus voor u op te knappen? Zoek dan niet verder! Stolk Kleur & Sfeer is gespecialiseerd in stofferen en helpt u graag met het bereiken van het beste resultaat voor de beste prijs.

Beste kwaliteit voor de beste prijs

Stolk Kleur & Sfeer beschikt over een groot assortiment aan stofferingen. Een deel hiervan kunt u bekijken in onze winkel in Hendrik-Ido-Ambacht. Wij maken gebruik van verschillende topmerken om zo het beste resultaat te krijgen. Als u uw klussen op laat knappen door Stolk Kleur & Sfeer, krijgt u gegarandeerd de beste kwaliteit voor de beste prijs! Wij hebben reeds vele klanten naar tevredenheid geholpen. Benieuwd? Informeer naar de m ogelijkheden of kom eens bij ons langs en wij zullen u alles vertellen over het stofferen en hoe dat nou allemaal in zijn werk gaat.

Stolk Kleur & Sfeer als woningstoffeerder in Barendrecht : eindeloze mogelijkheden

Wij werken niet alleen voor particulieren, ook ondernemers maken gebruik van onze deskundigheid op het gebied van stofferen. Zo hebben wij als woningstoffeerder in Barendrecht  reeds voor kantoren en schepen gestoffeerd. Van campers en caravans tot antieke stoelen en van kantoor raambekleding tot scheepskussen: wij hebben er ervaring mee! Heeft u nog een klus voor ons? Neem dan contact met ons op en wij zullen kijken wat we voor u kunnen betekenen! De mogelijkheden zijn bij Stolk Kleur & Sfeer bijna eindeloos!

Meer informatie over woningstoffeerder in Barendrecht  Stolk Kleur & Sfeer of heeft u nog vragen?home5

Wilt u meer informatie over woningstoffeerder in Barendrecht  Stolk Kleur & Sfeer of heeft u vragen over ons? Neem dan contact met ons op en stuur ons een e-mail naar info@stolkkleurensfeer.nl  of bel naar 078-6812681. U kunt natuurlijk ook bij ons langskomen. Wij zijn te vinden aan Brederodehof 68-69 in Hendrik-Ido-Ambacht.